Udlejning af sommerhus

Sommerhus med dejlig udstue udlejes til meget rimelige priser

Sommerhuset er placeret i Skellet, ved Limfjordens sydkyst.

Se på googlemaps hvor Skellet ligger her>>>

Her kan du holde en ferie i naturskønne og afslappende rammer, tæt på Aalborg.

Går du ned til Limfjorden som ligger omkring 300 meter væk, kan du betragte Limfjordens smukke natur, solnedgange og den travle trafik på fjorden, hvor lystfiskerkuttere er ude og samle limfjordsmuslinger og store cruiseskibe med kursen mod Kattegat eller Aalborg havn.

Skellet og omegn

Det er muligt at følge Limfjordens bred hele vejen til Egense, der ligger ni kilometer fra Skellet. I Egense kan du besøge stranden, der er kendt for at være meget børnevenlig.

En færgetur på kun fem minutter fra Egense vil tage dig videre til den hyggelige ferieby Hals. På det ugentlig marked i Hals har man mulighed for at gøre et godt køb og få en snak med de lokale.

Naturelskere kan også vandre en tur til Mulbjerge, der er et kuperet og smukt landområde mellem Skellet og Kattegat. Turen kan også gå til den dyrerige Lille Vildmose, der ligger kun 14 kilometer fra Skellet. Der er nu også mulighed for at se elge i Lille Vildmose.

Læs mere om Lille Vildmose på lillevildmose.dk

Lystfiskere har også gode betingelser. Der er mulighed for smide fiskesnøren direkte fra kysten eller fra molen i Mou, der ligger fem minutter fra Skellet.

Skal børnene opleve Limfjorden helt tæt på, kan de bruge timevis på at udforske vandkanten. Med net kan de fange både krabber og småfisk.

Der er indkøbsmuligheder i byerne Mou og Storvorde, der ligger henholdsvis 2,5 og 7 kilometer fra Skellet. I Mou ligger også en stor udendørs gokartbane til de fartglade.

I Hals er der mange spændende restauranter, ligesom Aalborg naturligvis også har et meget bredt udvalg af restauranter, caféer, forretninger og kulturtilbud.

Med 100 km til Skagen, er der rig mulighed for at tage en tur op på toppen og nyde synet af de to have slå sammen.

Læs mere om Nordjylland på visitnordjylland.dk